Over Studio Sara

Studio Sara staat voor hoge kwaliteit, handgemaakt, uniek, op maat gemaakt met de beste gebruikservaring!

Alle producten in de webshop heb ik zelf ontworpen én geproduceerd. Alles wat je hier vindt, vind je dus nergens anders.

Ik hou ervan om mooie én handige producten te creëren. Het geeft me voldoening wanneer ik mijn eigen ervaring en vakmanschap kan gebruiken om mooie producten aan mensen over de hele wereld te leveren.

De meeste producten die ik maak, gebruik ik zelf ook, dus alle producten in de shop zijn nuttig, van hoge kwaliteit en op maat gemaakt om jou de beste ervaring te bieden! Ik krijg energie van het voortdurend verbeteren van mijn producten en om de hoogste kwaliteit te leveren.

Over mij

Wat leuk dat je de tijd neemt om meer te lezen over waar Studio Sara voor staat!

Ik ben Sara van den Oever; een ontwerper en ambachtsvrouw uit Hengelo (ov). Afgestudeerd aan de AKI als crossmediadesigner begon mijn zoektocht om een inkomen te kunnen verdienen met ontwerpen. Ik ontwikkelde me tot webdesigner en User Experience designer maar mistte toch het werken met mijn handen.

In 2020 kreeg ik de kans om mijn eigen bedrijf te starten waarbij ik me niet alleen hoefde te focussen op digitale projecten maar ook de ambachtsvrouw in mij los kon laten.

Ik begon (weer) met schilderen, maakte boeken en dook overal in wat me leuk leek. Omdat ik op de kunstacademie altijd worstelde met het 'vrije' gedeelte van kunst maken zocht ik een manier om mijn drang tot creëeren te combineren met toegepaste producten.

Zo is Studio Sara ontstaan! Met deze webshop hoef ik me niet vast te leggen op één discipline én kan ik unieke, waardevolle producten bieden aan ieder die iets bruikbaars en ook moois in handen wil hebben. Of het nou gaat om een unieke verjaardagskalender, fijn notitieboek, handige familieplanner of handzaam receptenboek.

Een kijkje in mijn studio

Met liefde gemaakt

Ondanks dat alle producten met heel veel zorg, liefde en tijd worden gemaakt blijven mijn producten handwerk. Hoewel ik dit altijd probeer te voorkomen kan het gebeuren dat er kleine imperfecties te zien zijn. Dit is onlosmakelijk verbonden met handwerk en hoort bij de charme van producten die niet uit de fabriek komen.

Mocht je toch niet tevreden zijn over een geleverd product kan je contact opnemen met mij, dan zorgen we samen voor een passende oplossing.

Liefs Sara